Kodinkone- ja kylmäkonehuoltojen merkkiliike Kuusamossa

Yhteystiedot

Kodinkonehuolto Suoraniemi Oy on täyden palvelun kodinkone- ja kylmäkonehuoltaja Kuusamossa. Toimimme useiden tunnettujen merkkien valtuutettuna huolto- ja korjausliikkeenä Koillis-Suomen alueella. Kodinkone- ja kylmäkonehuoltojen lisäksi myymme erilaisia kylmälaitteita ja kodinkoneita niin yksityisille asiakkaille kuin yrityksillekin. Soita meille, niin katsotaan, miten voimme parhaiten olla avuksi!

Huolto- ja korjauspalvelut kattavasti

Teemme huolto- ja korjaustyöt kaikenlaisille koti- ja ammattikäyttöön tarkoitettuihin laitteille. Laitteen koosta riippuen palvelemme joko liikkeessämme Kuusamossa tai asiakkaan luona.


Olemme keskittyneet useiden tunnettujen laitevalmistajien laatumerkkien huoltoon. Monivuotisen kokemuksemme ja laitevalmistajien antaman mallikohtaisen koulutuksen ansiosta hoidamme laitteet takuulla kuntoon. Huollamme kodinkoneita myös takuuajan ulkopuolella, ja tarjoamme apuamme myös muiden, kuin edustamiemme laitteiden omistajille.

Ota yhteyttä huoltojen ja korjausten asiantuntijaan!

Yhteystiedot

Olemme seuraavien merkkien valtuutettu huoltoliike:

  • Kodinkoneet: Miele, Gram, Whirlpool, Indesit, Festivo, Smeg, Faber, Elica

  • Suurkeittiölaitteet Dieta, Electrolux Professional, Metos

  • Pesulakoneet: Electrolux Professional, Miele Professional

  • Siivouslaitteet: Hako, Nilfisk

  • Kaasulaitteet: Sunwind

  • Ilmalämpöpumput: Mitsubishi Electric, Gree, Toshiba

  • Maa- ja ilmalämpöpumput: Nibe

  • Kylmälaitteet ja jäähdytysjärjestelmät, ilmastoinnin jäähdytykset.

Mikäli listasta ei löytynyt etsimääsi merkkiä, ota meihin yhteyttä joka tapauksessa. Pystymme varmasti auttamaan sinua!

Huollot myös huoltosopimuksella

Kertaluontoisten huoltojen lisäksi tarjoamme säännölliset huollot huoltosopimuksella. Esimerkiksi suuret, ammattimaiseen käyttöön tarkoitetut kylmälaiteet edellyttävät vuosittaista huoltoa, ja pienempienkin osalta huolto auttaa varmistamaan laitteen häiriöttömän toiminnan. Voit halutessasi tehdä kanssamme huoltosopimuksen, jolloin huolehdimme laitteesi määräaikaishuolloista puolestasi.

Nopeat korjaukset Kuusamon seudulla

Kun laitteesi tarvitsee huoltoa, olemme apunasi nopeallakin aikataululla. Voit tuoda pienemmän laitteen liikkeeseemme tai pyytää meidät paikan päälle isomman laitteen korjaustoimenpiteitä varten. 


Kun tarvitset asiantuntevaa kodinkone- ja kylmälaitehuoltoa, pirauta Kodinkonehuolto Suoraniemi Oy:lle. Palvelemme asiakkaitamme kaikenlaisissa koneiden ja laitteiden korjaus- ja huoltotehtävissä Kuusamon seudulla.

Tilaa korjaus!